Pilates màquines

“El desarrollo de los músculos profundos ayuda naturalmente al desarrollo de los músculos más grandes, de la misma manera que pequeños ladrillos construyen grandes edificios” Joseph Pilates

enrere: què fem?
Gimnàstica tònico - postural
Què és Pilates?

El mètode Pilates és un sistema d’acondicionament físic on es treballa el cos  des de la musculatura mes profunda fins a la més externa. Aquesta tècnica deu su nom al seu creador, Joseph H. Pilates ja que més tard va ser popularitzada com a Mètode Pilates. Es fonamenta en 6 principis bàsics:

Precisió, fluïdesa, respiració, concentració, control i estabilització

Pilates és un sistema d’exercicis ment-cos que transforma la manera com el teu cos es veu, se sent i actua.

Sessions enfocades a destensar el cos, proporcionar elasticitat, tonificar, incrementar resistència i mobilitat articular. La seva pràctica aconsegueix un equilibri muscular òptim perquè reforça els músculs mes dèbils i allarga els que es troben més escurçats. Tots els exercicis es treballen buscant l’alineació del cos, resolent problemes de mala posturalitat, millorant col·locació corporal, la funcionalitat i l’economia de moviments, prevenint lesions i rehabilitant-les.

Per a qui?

La pràctica té un valor incalculable no només per a les persones que volen mantenir la seva condició física, sinó també com un important complement a la pràctica esportiva, a la  rehabilitació i post-rehabilitació física de tot tipus.

Descripció de la sessió

Combinació de les següents modalitats de Pilates: Reformer, Stability Chair, Barril, Spring Wall, pilates mat amb accesoris i barra.

Els beneficis que aporta una sessió de PILATES MAQUINES són:

Cadascun d’aquests elements permet realitzar infinitat d’exercicis de dificultat variable i adaptada a la condició física i experiencia de cada persona. Per garantir la correcta execució dels  exercicis, aquests han d’estar guiats per un instructor certificat.  

En la majoria dels exercicis amb màquines s’empren unes molles que oposen resitència a mesura que augmenta la tensió que s’hi aplica. Això permet que l’exercici doni major estabilitat a certes parts del cos que no volem que actuïn, augmenti la intensitat de l’exercici, millori la coordinació dels moviments, ajudi a treballar la flexibilitat i l’elasticitat de les articulacions i dels músculs, i finalment que aquelles alteracions de l’aparell locomotor que ho requereixin, treballin de manera més equilibrada.

 • Duració
  1 hora
 • Persones per classe
  Personals o duos
eSCULL EL QUE MÉS S'ADAPTI A TU
DIETA + SEGUIMENT DE PES SEtMANAL + EXERCICI: QUIN TRIES?
PROGRESSIU

2 classes setmanals de grup reduït d'entrenament funcional

 • Exercici
  120 minuts semanals
 • Horaris exerici
   Tu el tries! de 8 a 22 h
 • Dieta
  Dieta personalitzada
 • Seguiment dieta
  Un cop/setmana
INTENSIU

2 sessions personals d'entrenament amb Power Plate i altres

 • Exercici
  90 minuts intensius
 • Horaris exercici
  Hores convingudes
 • Dieta
  Dieta personalitzada
 • Seguiment dieta
  Dos cops/setmana
Tens dubtes?
poSa't en contacte amb nosaltres