9 mesos molt especials

& després del part

Disfruta recuperant el teu cos

Pre-part & Post-part

Puc practicar el Pilates
estant embarassada?

Aniré més ben preparada al part amb la tècnica Pilates & Fisioteràpia Obstètrica?

Com puc tenir una bona recuperació post part?

Quan puc començar a fer exercici després del part?

Estàs en el segon trimestre del teu embaràs?

Vols mantenir-te en forma de la millor manera durant tot l'embaràs? I també després?

Tenim embarassades que han arribat encantades a la setmana 38 i 39 en sessions de Pilates embaràs. Mentre puguis seguir els moviments,  estirar-te i posar-te dreta, i tinguis molta il·lusió pel què s'apropa, et recomanem que vinguis a classe. El Pilates per a embarassades és fantàstic!

Això és el què farem a les classes: enfortir el core, mantenir l'elasticitat i la correcta mobilitat de la columna a mesura que la teva panxa creix i canvia el teu centre de gravetat, fer que la teva pelvis i les lumbars siguin prou estables per suportar el pes que augmentarà setmana rera setmana. Treballar l'estabilitat de la pelvis, el sòl pèlvic, la musculatura profunda de l'esquena i tonificar braços i cames, perquè tornin a la seva normalitat quan el bebè hagi nascut. Com més ben preparades estiguem a l'hora del part, abans tornarem a estar en forma i en perfectes condicions després del part. El Pilates  és boníssim per a la circulació i et servirà perquè no se t'inflin els peus i les cames i no tinguis rampes. Et trobaràs amb altres mares que estan en diferents etapes de l'embaràs. T'encantarà arribar a la primer sessió, quan encara no tens panxa, i trobar-te mares que estan a les seves últimes setmanes, i els voldràs preguntar i que t'expliquin! I ben aviat seràs tu que explicaràs la teva experiència a les nouvingudes :)

Per a nosaltres és molt important que l'instructor del pilates pre-part sigui especialitzat en embaràs, perquè així et podrà ajudar amb tots els teus dubtes, molèsties o preocupacions que et vagin sorgint al dia a dia. En cada trimestre el treball canviarà alhora que anirà canviant el teu cos, per això és tan important que la persona que et dóna la classe de Pilates conegui perfectament aquesta evolució i el què és millor en cada moment, un professional especialitzat en l'ensenyament del pilates pre-part.

     informació específica per a embarassades

Ja ets mare?

Si el teu part ha anat bé, et recomanem que comencis l'exercici físic tan bon punt et sentis amb ganes i hagin passat aproximadament 40 dies.

Els exercicis que es recomana començar a practicar poc després del part són exercicis de sòl pèlvic, passejades tranquil·les, activació muscular i estiraments suaus.

El que prioritzarem a les classes d'hipopressius de post-part, el que més ens interessa que torni a la normalitat funcional és, d'una banda, la faixa abdominal, perquè l'esquena i la columna estiguin ben sostingudes; i de l'altra, el sòl pèlvic, en el qual centrarem gran part dels exercicis a cada sessió. Els exercicis de sòl pèlvic, fonamentalment exercicis hipopressius, ens ajudaran a recuperar el control de la bufeta i esfínters, a millorar el tracte intestinal i a prevenir problemes més endavant.

Cal que no t'exigeixis més del que el teu cos necessita. La recuperació del part depèn molt del to físic que tenies abans del part i de la teva constitució. Cada mare és un món, el cos de cada dona té una corba de recuperació única. Escolta't i deixa't fluir.

Els grups d'hipopressius Post-part són reduïts, podràs venir amb el teu nadó en els grupals amb bebè, o tu sola. Tu tries.
Així que...mentre tens cura del teu preciós nadó.. no t'oblidis de tenir cura de tu mateixa!

     informació específica per a mares

L'horari de sessions és
de 8:00 a 22:00
i la recepció obre de 9:00 a 20:00
de Dilluns a Divendres

722 146 387 o 931 092 369
o escriu-nos
Carrer Diputació, 456 - 08013 Barcelona
info@fisiomoviment.com

l'ESTUDIEQUIPMÈTODEHORARISTARIFES

©2019 Fisiomoviment. Tots els drets reservats - Política de privacitat i ús de cookies | Avís Legal