Entrenament intensiu Power Plate

Power Plate posa a l’abast de tothom els avantatges de l’activitat física

contacta'ns   

ENTRENAMENT PERSONALITZAT

Més intensitat en menys temps, treball integral i molt complet

Tecnologia

La tecnologia avançada de Vibració de la Power Plate té al darrere més de 10 anys d’evidències basades en la investigació científica i pràctica que demostren la seva eficacia com un magnífic sistema de treball muscular, beneficiós també pels lligaments, tendons, millora de l’estabilitat articular, l’estructura òssia, el sistema hormonal, la pell i el reg sanguini.

Utilitza el principi d’Entrenament d’Acceleració:  vibracions harmòniques per estimular la resposta natural del cos. Aquestes vibracions transmeten ones d’energia que activen les contraccions musculars reflexes entre 25 i 50 cops per segon. Això millora el rendiment de les sessions de només 30 o 45  minuts dos cops a la setmana.

Els efectes

Power Plate posa a l’abast de tothom els avantatges de l’activitat física: tonificació, millora de la circulació, flexibilitat i mobilitat, aument de l’equilibri, una eina que ha demostrat ser extraordinariament eficaç com a regenerador de la massa òssia, tonificació i aument de la força: es contrauen el 100% de las fibres musculars, força muscular augmenta entre un 20% i un 30% més que amb un entrenament convencional. La vibració produeix un reflexe inmediat que fa que el múscul es contragui de manera sorprenent. Aquet reflex és un mecanisme que obeeix un missatge del nostre cervell sobre el múscul. Això té grans beneficis ja que el que estem fent és “reeducar” els músculs a fer la seva funció: estirar-se i contraure’s i sobre tot obeir de forma eficient el missatge que el nostre cervell mana i que diu: posa’t fort.

Utilizamos Pilates springwalls para trabajar en grupos muy reducidos en nuestro estudio
Las barras son un elemento clave en nuestras clases de mat Pilates.
Descripció de la sessió

Beneficis de la pràctica de Power Plate:

 • Temps més curt d’entrenament per obtenir resultats òptims
 • Estimulació intensificada i millora del sistema neurològic
 • Ajuda a reduir el dolor
 • Augmenta el to i la força muscular
 • Increment de la circulació sanguínia i el flux limfàtic
 • Increment del metabolisme per ajudar a perdre greix
 • Redueix la cel·lulitis i millora la qualitat de la pell
 • Augmenta la força, potencia explosiva i resistència
 •  Augmenta la flexibilitat i el rang de moviments
 •  Millora l’equilibri i la coordinació para prevenir caigudes
 •  Prevé i minimitza l’osteoporosi i augmenta la Densitat Mineral Òssia (BMD)
 •  Reducció de l’estrès i reequilibrament del sistema hormonal
 • Gestiona tus horarios con nuestra app TIMP. Adapta tus entrenos de Pilates y personales
  Duració
  Temps personalitzat
 • Seguimiento personal. En F&M Pilates Studio seguimos tu evolución
  Persones per classe
  Individual
Power Plate es un entrenamiento personal intrensivo de elevada calidad cardiovascular

 On s’aplica?

T’oferim diversos programes amb powerplate®  en funció del teu objectiu i condició:
 • BENESTAR

Les plataforma PowerPlate® no només  activa tots els músculs del cos, també proporciona massatge i relaxació, combat l’estrès al reduir els nivells de cortisol del organisme i incrementa la producció de serotonina i endorfina.

 • OBESITAT I SOBREPÈS: Complement perfecte de la dieta d’aprimament

Powerplate és una excel·lent manera d’incentivar les persones amb sobrepès  o obesitat que necessiten fer exercici per consell mèdic. La rapidesa dels resultats anima els pacients més impacients que se’ls fa més difícil l’hàbit de l’exercici. Nombrosos estudis científics demostren que les persones amb sobrepès o obesitat que realitzen exercicis amb la plataforma regularment tenen més èxit en la pèrdua de pes i reducció de grassa visceral que les persones que realitzen una rutina d’exericis convencionals combinada amb una bona dieta o aquells que només fan dieta.

 • BELLESA: TRACTAMENT ANTICEL·LULITIC

Amb l’efecte tonificador dels exercicis i el programa de massatge profund que realitzem amb la màquina, generem una bomba de drenatge que contribueix a incrementar la circulació i oxigenar el flux sanguini. Això facilita l’eliminació de toxines del organisme, limitant l’aparició de cel·lulitis. Potenciar el metabolisme del cos equival a consumir més calories i reduir el greix corporal, ajudant a l’organisme  a incrementar la producció de col·lagen, que es tradueix en una pell mes tersa i suau.

 • SALUT I PREVENCIÓ PER A TOTS

 Esport accesible a persones no acostumades a fer esport: Moviments suaus i entrenament sense impacte.

Trencar les barreres personals que ens impedeixen fer exercici i cuidar-nos, requereix creure-s’ho, confiar en un mateix i confiar en els mitjans que se’ns ofereixen per al canvi. La plataforma Power Plate® redueix el temps que es triga a obtenir en la salut i en la forma física. És més accesible a aquelles persones que no poden realitzar esports d’impacte i bruscos com es córrer, bici i certes activitats dirigides, ja que no implica impacte en les articulacions de cap mena. Aques és el seu segon gran avantatge, aconseguir altes intensitats de treball mitjançant microvibracions: absència total d’impacte en  les articulacions. Power Plate permet treballar de manera localitzada zones musculars que abans eren poc accessibles a una persona poc exercitada ja que exigien postures i exercicis durs i complicats.

 •  REHABILITACIÓ i POST-REHABILITACIÓ

La medicina utilitza àmpliament la vibració en la rehabilitació i el tractament de lesions. Quan hi ha una lesió, el repòs absolut provoca la pèrdua del to, de la força i de la massa muscular; els beneficis de l’entrenament per acceleració en rehabilitació son múltiples i els resultats son ràpids. I en totes les edats.

Amb supervisió mèdica i la direcció del nostre fisioterapeuta i osteòpata, els exercicis amb PowerPlate® permeten als pacients amb malalties debilitants com són l’osteoporosi, l’artritis, l’esclerosi múltiple, la fibromiàlgia, la diabetis o el Pàrkinson, realitzar un bon exercici físic, amb risc sota control, i adaptat als seus requeriments.

 • DENSITAT ÒSSIA I OSTEOPORSI I ANTIENVELLIMENT ACTIU

L’entrenament de tot el cos a base de vibració  està demostrat que incrementa la densitat mineral òssia, a l’influir en la reconstrucció i qualitat de l’os. Mantenir una densitat òssia adequada evita l’osteoporosi i la degeneració associada de les funcions corporals motores. Prolongarem la flexibilitat muscular i la duresa dels nostres ossos en la vellesa. Millorarem la nostra qualitat de vida. Indicat especialment a dones post-menopàusiques i persones grans.

 • RENDIMENT ESPORTIU I FÍSIC

És una eina complementaria potentíssima per als esportistes d’elit. Les microvibracions estimulen les fibres musculars de contracció ràpida, de manera que l’ús continuat de PowerPlate® permet als esportistes experimentar un increment de la força explosiva, l’aprenentatge motor, la resistència muscular i l’agilitat en general. No cal dir que és idoni per als esportistes amateurs.

L’entrenament amb Power Plate augmenta la producció d’hormones de recuperació. Per exemple, la major producció de l’hormona del creixement, HGH (Human Growth Hormone) condueix a una recuperació més ràpida dels teixits vermells i l’eliminació de l’àcid làctic intramuscular, escurçant els periodes de recuperació. Aquest és un benefici molt valorat pels esportistes de resistència.

PER OBTENIR MÉS INFORMACIÓ: www.powerplatespain.es

eSCULL EL QUE MÉS S'ADAPTI A TU
DIETA + SEGUIMENT DE PES SEtMANAL + EXERCICI: QUIN TRIES?
PROGRESSIU

2 classes setmanals de grup reduït d'entrenament funcional

 • Entrenamiento cardiovascular con Pilates y nutrición
  Exercici
  120 minuts semanals
 • Con nuestra app TIMP gestiona tus horarios de entreno
  Horaris exerici
   Tu el tries! de 8 a 22 h
 • Tu plan de dieta y nutrición
  Dieta
  Dieta personalitzada
 • Seguimiento personalizado. Para lo que necesites
  Seguiment dieta
  Un cop/setmana
INTENSIU

2 sessions personals d'entrenament amb Power Plate i altres

 • Entrenamiento cardiovascular, intensivo, en Power Plate con Pilates
  Exercici
  90 minuts intensius
 • Gestiona tus horarios con nuestra APP TIMP
  Horaris exercici
  Hores convingudes
 • Una dieta saludable
  Dieta
  Dieta personalitzada
 • Seguiment personalitzat
  Seguiment dieta
  Dos cops/setmana

Més informació

Tens dubtes?
VINE A VISITAR-NOS
O TRUCA'NS!
contacta'ns