Fisiomoviment
Pilates, Fisio i Nutrició

Salut, mobilitat, funcionalitat, força, vida

Estàs en el segon trimestre del teu embaràs o JA ETS MARE?

Tenim embarassades que han arribat encantades a la setmana 38 i 39 en sessions de Pilates embaràs. Mentre puguis seguir els moviments,  estirar-te i posar-te dreta, i tinguis molta il·lusió pel què s'apropa, et recomanem que vinguis a classe. El Pilates per a embarassades és fantàstic!

Això és el què farem a les classes: enfortir el core, mantenir l'elasticitat i la correcta mobilitat de la columna a mesura que la teva panxa creix i canvia el teu centre de gravetat, fer que la teva pelvis i les lumbars siguin prou estables per suportar el pes que augmentarà setmana rera setmana. Treballar l'estabilitat de la pelvis, el sòl pèlvic, la musculatura profunda de l'esquena i tonificar braços i cames, perquè tornin a la seva normalitat quan el bebè hagi nascut. Com més ben preparades estiguem a l'hora del part, abans tornarem a estar en forma i en perfectes condicions després del part. El Pilates  és boníssim per a la circulació i et servirà perquè no se t'inflin els peus i les cames i no tinguis rampes. Et trobaràs amb altres mares que estan en diferents etapes de l'embaràs. T'encantarà arribar a la primer sessió, quan encara no tens panxa, i trobar-te mares que estan a les seves últimes setmanes, i els voldràs preguntar i que t'expliquin! I ben aviat seràs tu que explicaràs la teva experiència a les nouvingudes :)

Per a nosaltres és molt important que l'instructor del pilates pre-part sigui especialitzat en embaràs, perquè així et podrà ajudar amb tots els teus dubtes, molèsties o preocupacions que et vagin sorgint al dia a dia. En cada trimestre el treball canviarà alhora que anirà canviant el teu cos, per això és tan important que la persona que et dóna la classe de Pilates conegui perfectament aquesta evolució i el què és millor en cada moment, un professional especialitzat en l'ensenyament del pilates pre-part.

SI JA ETS MARE?

Si el teu part ha anat bé, et recomanem que comencis l'exercici físic tan bon punt et sentis amb ganes i hagin passat aproximadament 40 dies.

Els exercicis que es recomana començar a practicar poc després del part són exercicis de sòl pèlvic, passejades tranquil·les, activació muscular i estiraments suaus.

El que prioritzarem a les classes d'hipopressius de post-part, el que més ens interessa que torni a la normalitat funcional és, d'una banda, la faixa abdominal, perquè l'esquena i la columna estiguin ben sostingudes; i de l'altra, el sòl pèlvic, en el qual centrarem gran part dels exercicis a cada sessió. Els exercicis de sòl pèlvic, fonamentalment exercicis hipopressius, ens ajudaran a recuperar el control de la bufeta i esfínters, a millorar el tracte intestinal i a prevenir problemes més endavant.

Cal que no t'exigeixis més del que el teu cos necessita. La recuperació del part depèn molt del to físic que tenies abans del part i de la teva constitució. Cada mare és un món, el cos de cada dona té una corba de recuperació única. Escolta't i deixa't fluir.

Els grups d'hipopressius Post-part són reduïts, podràs venir amb el teu nadó en els grupals amb bebè, o tu sola. Tu tries.

Així que...mentre tens cura del teu preciós nadó.. no t'oblidis de tenir cura de tu mateixa!

sessions individuals & grupals

Entrena el teu cos equilibradament

Pilates no és únicament fer abdominals i estiraments, és sobre tot crear la teva musculatura profunda i portar el teu cos a les seves postures neutrals, en les quals es troba saludable.

El Pilates és l'únic exercici en el qual el teu cos treballarà en neutre. Sentiràs com la teva musculatura profunda es va activant, una musculatura tan subtil que probablement desconeixies, i tan essencial que és l'origen i el core de tot el moviment. I alhora veuràs que la teva musculatura grossa, la que acostumes a fer servir per moure't, es va relaxant i allargant i es va posant al lloc que li pertoca. A mesura que entrenis t'adonaràs de com aquesta nova musculatura que sempre havia estat allà, adormida, es va convertint en la base de qualsevol moviment més complex. I al seu voltant veuràs com es forja una musculatura exterior més equilibrada i funcional.

Pilates rehabilitació

La finalitat del Pilates des del dia en què entris al nostre centre serà dur el teu cos a la seva postura neutral de manera progressiva, i que aquesta es converteixi en la teva postura natural al llarg del teu dia a dia; la postura en la que el teu cos es troba còmode i descansa, en la que desapareix la tensió i la preocupació pel dolor.

Per això, en cada sessió construïrem la teva musculatura profunda, la que et redreça i estabilitza el teu cos de manera autònoma i sense que tu la controlis o la forcis mitjançant els teus músculs grans. Dia a dia notaràs que el teu cos s'allarga, que el teu cap s'alça i els teus ombros s'igualen i que tota la teva columna va trobant de manera natural la seva curvatura sana, lliure i funcional.

El resultat de les sessions de Pilates no només serà alliberar-te del dolor, sinó recuperar la mobilitat que havies restringit per aquest dolor. El dolor inhibeix el funcionament dels músculs, debilitant-los i atrofiant-los i fent que cada dia que passa els problemes d'esquena i d'articulacions siguin més freqüents. Traquem-nos el dolor del damunt

contacta'ns

L'horari de sessions és
de 8:00 a 22:00
i la recepció obre de 9:00 a 20:00
de Dilluns a Divendres

722 146 387 o 931 092 369
o escriu-nos
Carrer Diputació, 456 - 08013 Barcelona
info@fisiomoviment.com

l'ESTUDIEQUIPMÈTODEHORARISTARIFES

©2019 Fisiomoviment. Tots els drets reservats - Política de privacitat i ús de cookies | Avís Legal